Je wil toch niet het laatste nieuws missen? Lees hier meer.
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart  

 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
Rebellen en dwarsdenkers tijdens de Boekenweek
 
 
Rebellen en dwarsdenkers tijdens de Boekenweek
Zaterdag 7 t/m zondag 15 maart is het weer tijd voor de Boekenweek. Het thema van dit jaar is: Rebellen en dwarsdenkers. Ben jij een echte rebel of droom je juist van een dwarsdenker zijn? Er is voor ieder wat wils!

Zondag 15 maart reis je gratis met de trein, het enige dat je nodig hebt is het Boekenweekgeschenk van dit jaar: ‘Leon & Juliette’ geschreven door Annejet van de Zijl. Het Boekenweekgeschenk krijg je gratis bij een besteding van €15,- bij een boekenwinkel bij jou in de buurt.
  Bekijk onze speciale selectie    
 
 
 
 
De Nationale Voorleesdagen
 
Gierende kinderen tijdens De Nationale Voorleesdagen!
 
Tijdens de drukbezochte Voorleesdagen werd er vol overgave voorgelezen in onze vestigingen. Naast het voorlezen gebeurde er nog veel meer. Er werd met volle borst gezongen door de aanwezige kinderen, er was een kleurwedstrijd en er was zelfs een mini-mopperworkshop voor kleuters. Op het einde was zélfs op het gezicht van Moppereend een glimlach te zien.

De Voorleesdagen waren zo’n succes dat er een nieuw, speciaal en terugkomend voorleesmoment is toegevoegd in de bibliotheek in Woerden. Wat maakt dit voorleesmoment zo speciaal? Het is speciaal voor kinderen van groep 1 t/m 4, een wat oudere leeftijd dan de overige voorleesmoment. Elke eerste woensdag van de maand, vanaf 1 april, van 15:30 – 16.15 kunnen je (klein)kinderen luisteren naar de meest meeslepende verhalen. Hopelijk zien we jullie snel!
 
  Meer voorleesmomenten    
 
 
 
Bepaal jij de winnaar van de RijnKUNSTprijs?
 
Bepaal jij de winnaar van de RijnKUNSTprijs?
 
Kan jij de nieuwe expositie in de Bibliotheek Woerden vinden? Het thema van dit jaar is namelijk 'Camouflage' en is te zien van 3 t/m 20 maart. Jij kan bepalen wie er met de publieksprijs vandoor gaat. Breng je stem uit in de Bibliotheek Woerden en zie tijdens de prijsuitreiking op 21 maart tussen 14:00 en 16:00 of jouw stem de winnende stem is.

Expositie
Datum: van 3 t/m 20 maart
Prijsuitreiking: 21 maart 14:00 – 16:00
Entree: gratis
 
  Meer informatie    
 
Kom jij onze vestiging in Oudewater versterken?
 
Kom jij onze vestiging in Oudewater versterken?
 
Bibliotheek Oudewater is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van gastvrouw/gastheer op zaterdagochtend. Je gaat een belangrijke rol spelen in de Bibliotheek. Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen, zowel in de bibliotheek zelf als via de telefoon. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek. We verwelkomen je graag in ons team.
 
  Bekijk de vacature    
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941