Bibliotheek Het Groene Hart
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Bibliotheek   |   Nieuws   |   Agenda   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
S

Wat is het liefste dier? De oudste boom? Of het harigste beest? Je ontdekt het tijdens de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober. In deze nieuwsbrief zetten we alle activiteiten van deze maand op een rij. Ga je mee op avontuur?

 
 
S
Online game in de Bibliotheek

Kom langs in de Bibliotheek Woerden, Harmelen of Oudewater en speel de online game. Je ontdekt van alles over de natuur. Neem vooral ook je smartphone mee, want bij de vragen vind je ook een QR-code. Als je die scant hoor je bijzondere natuurgeluiden. Raad jij wat voor geluiden dit zijn?

 
Lees meer   S
 
S
 
Ontdek de fantastische wereld van bomen tijdens de leuke interactieve workshop 'De geheimen van bomen'. Wist je dat bomen met elkaar praten? Dat je met bomen leuke spelletjes kunt doen? En dat er altijd van alles in, om en op bomen kruipt? Nee? Kom dan naar de workshop die wij samen met IVN Natuureducatie organiseren. Op 6 oktober kun je terecht in Oudewater en op 11 oktober in Montfoort. Deelname is gratis. Wel even vooraf aanmelden via de website.
 
Meer informatie en aanmelden   S
 
S
S
 

Ben jij een kleine of grote avonturier die het leuk vindt om meer over de natuur te leren? Kijk eens op onze website. Daar staan heel veel leuke boeken. Of je nu in groep 3 zit of al in groep 8. Er is voor iedereen wat bij.

 
Bekijk de boekentips   S
 
S
S
 
... hebben wij de oplossing. De Bibliotheek helpt om lezen leuk te maken. We hebben makkelijke leesboeken die je in een speciaal lettertype ook op je tablet of telefoon kunt lezen. En als lezen niet lukt, dan hebben we ook een heleboel leuke luisterboeken!
 
Klik hier voor boekentips   S
 
S
Handige voorleestips
Tijdens de Kinderboekenweek staan lezen en voorlezen centraal. Wist je dat wij op onze website heel veel handige voorleestips hebben staan? Zo maak je van voorlezen echt een feestje.
 
Bekijk de voorleestips   S
 
S
Alles snel geregeld met Bibliotheek Wise app
Heb jij de Bibliotheek Wise app al geïnstalleerd? Met deze app heb je altijd en overal toegang tot de Bibliotheek. Je regelt er handig en snel al jouw Bibliotheekzaken. Zoals het zoeken in de catalogus. Of het reserveren en verlengen van boeken.
 
Download de app hier   S
 
S
Hardlopen in de Bibliotheek

Altijd eens op volle snelheid door de Bibliotheek in Woerden willen rennen? Dat kan op zondag 9 oktober tijdens de Culture Run Woerden. Culture Run is een uniek hardloopevenement voor jong en oud door de binnenstad van Woerden.

 
Meer informatie en inschrijven   S
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S