Bibliotheek Het Groene Hart
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Bibliotheek   |   Nieuws   |   Agenda   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
 
 

Wilt u graag beter de weg vinden op de websites van de overheid? Weten wat u allemaal kunt regelen met uw DigiD? Kom dan naar de cursus Digisterker in Bibliotheek Woerden.

De eerstvolgende cursus start op maandag 16 mei en bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De cursus is gratis. Het cursusboek kost €15,-.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
 
S
 
 

Voor hulp aan Oekraïners in Nederland is er een speciale pagina. Hierop vind je informatie over het leren van de Nederlandse taal, oefenprogramma's, ondersteuning vanuit de Bibliotheek en meer. 

 
Lees hier meer over hulp voor Oekraïners   S
 
 
S
 
 

"Wat zie je voor je als je aan ‘vrijheid’ denkt? En kun jij dat idee, dat gevoel verbeelden en onder woorden brengen?" Dat was de opdracht voor leerlingen 3 havo/vwo van het Minkema College.
Hun bijzondere werk is tot 24 mei te zien in de expositie ‘Vrijheid’ in de Bibliotheek Woerden.

 
Meer informatie over de expositie   S
 
S
 
 

In de Bibliotheek Harmelen en Zegveld is in mei en juni weer een gezellig voorleesuurtje. Na het voorlezen is er ook een kleine activiteit voor de kinderen.

Het voorleesuurtje is op woensdag 4 mei en 1 juni. In de Bibliotheek Harmelen begint het om 11.00 uur. In de Bibliotheek Zegveld om 15.00 uur.
Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnen lopen. 

 
 
S
 
 
 
 
Boekentip van Karlijn
 
 
 
Karlijn is onze biebjuf. Ze geeft leuke boekentips. Vandaag tipt ze 'Ziza wil geen ninja zijn'. 

Over Ziza die net als zijn hele familie ninja moet worden, en vechten tegen het driekoppig monster. Maar Ziza wil dansen. Hij wordt steeds stiller, tot hij het eindelijk durft te zeggen.

 
 
S

In de vorige nieuwsbrief stond per abuis een verkeerde openingstijd vermeld. De juiste openingstijden van de Bibliotheek Woerden zijn: 

  • Maandag van 13.00-17.00 uur
  • Dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur
Tijdens de komende feestdagen zijn de Bibliotheken gesloten op:
  • Hemelvaartsdag: donderdag 26 mei
  • 2e Pinksterdag: maandag 6 juni
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S