NIEUW: AfhaalBieb en bezorgdienst voor 70+
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart  

 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
Maatregelen Corona
 

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn onze vestigingen tot en met dinsdag 19 mei niet open voor bezoek. Meer informatie over verlengen, te-laat-geld en andere praktische zaken lees je op onze website.

 
  Lees hier meer    
 
 
 
 
Onze deuren gaan op een kier: AfhaalBieb
 

Wij hebben achter de schermen hard gewerkt en kunnen met trots aankondigen dat je een fantastisch boekenpakket kan ophalen vanaf donderdag 30 april in Woerden en vanaf maandag 4 mei in Oudewater! De AfhaalBieb is, alleen op aanvraag, beschikbaar voor alle leden. Je kunt vanaf nu een aanvraagformulier invullen. Maar hoe werkt het en hoe houden wij rekening met jouw en onze veiligheid?

Geef in het AfhaalBieb formulier aan of je voorkeur hebt voor een bepaald boek, schrijver of genre. Onze medewerkers doen hun best om jou de best passende boeken te geven. Je kan een persoonlijk boekenpakket ophalen bij onze vestiging in Oudewater of Woerden.

De AfhaalBieb is voor leden van Bibliotheek Het Groene Hart en is gratis. Je betaalt dus geen extra kosten. Ben je geen lid maar wil je wel een boekenpakket? Lid worden kan hier.

Openingstijden AfhaalBieb
Woerdenvan 12:00 tot 16:00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Op een werkdag voor 10:00 'besteld' betekent de volgende werkdag ophalen (met uitzondering van feestdagen)
Oudewater - van 12:00 tot 16:00 uur op maandag en donderdag
Op maandag voor 10:00 'besteld' betekent donderdag ophalen. Voor donderdag 10:00 'besteld' betekent maandag ophalen (met uitzondering van feestdagen) 

 
  Meer informatie en aanmelden    
 
 
 
Bezorgdienst 70+
 
 
Bezorgdienst 70+

Wat als je nu geen gebruik kan maken van de AfhaalBieb of ons digitale aanbod? Het is een moeilijke tijd, vooral voor ouderen die geen bezoek meer krijgen en niet met apps of internet kunnen werken.

Om ouderen te helpen zijn wij gestart met een bezorgservice voor alle leden die 70+ zijn en geen gebruik kunnen maken van digitale middelen. Is dit iets voor jou, jouw moeder, vader, oma of opa? Aanmelden kan via 0348-418354. Nog geen lid? schrijf je hier in of bel ons.

  Lees hier hoe het werkt    
 
 
 
 
Meer tips en activiteiten?
 
 
  Volg ons op Facebook!    
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941