Openingstijden uitgebreid en meer...
 
Bekijk de online versie
 
 
Meer openingstijden
 
 
Meer openingstijden

We draaien weer bijna op volle toeren. Sinds deze maand zijn onze openingstijden weer verder uitgebreid door hulp van onze huidige en nieuwe vrijwilligers.

Wil je helpen met onze openingstijden uitbreiden? We zoeken nog een vrijwillige gastheer of gastvrouw voor de maandagmiddag in Oudewater.

  Bekijk de openingstijden    
 
 
 
 
Nieuwe app
 
 
Nieuwe app

Wil je minder apps op je telefoon en makkelijker boeken en luisterboeken lenen? Dan komt onze nieuwe app als geroepen. Om het ingewikkelde leven iets simpeler te maken is er een nieuwe app waar alle e-books en luisterboeken in staan. Wat is er nog meer nieuw?

  • Direct lenen via de app
  • Favorietenlijst 
  • Leengeschiedenis bekijken
  • Persoonlijke tips ontvangen

Dus verwijder vandaag nog de E-books app en de Luisterbieb app. Daarna?

  Download je de nieuwe app    
 
 
 
 
Samen lezen, schrijven en rekenen
 
 
Samen lezen, schrijven en rekenen

Volgende week is het de Week van Lezen en Schrijven. Tijdens deze week zetten we onze vrijwilligers en deelnemers in de schijnwerpers. Vanwege corona doen we dat dit jaar door hun persoonlijke verhalen, in een boekje, met jou te delen. Want wie zijn er nu beter geschikt om je te vertellen wat ze doen en wat ze leren dan zij zelf


Wij vieren dit door ijsjes en de persoonlijke verhalen te trakteren aan iedereen die meedoet! Kom op woensdag 9 september tussen 10:00 en 12:00 langs bij de Bibliotheek in Woerden voor een ijsje en een kijkje in de wereld van basisvaardigheden. Tot dan!

  Meedoen en meer informatie    
 
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Vragen? Bel 0348 - 418 354