Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart  

 
Neem Corona serieus, dat doen wij ook
 
Praktische informatie
 

Deze uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Vanwege het coronavirus en de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en vrijwilligers zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Het Groene Hart in ieder geval tot en met 6 april gesloten. Er kunnen tot die tijd geen boeken ingeleverd worden op de vestigingen en in de brievenbussen. Informatie over inleveren, reserveringen en te-laat-geld vind je op onze website. De informatie op de website wordt bijgehouden en aangevuld, en is daarom het meest actueel.

 
  Lees hier meer    
 
 
 
De online Bibliotheek
 
 
De online Bibliotheek

Naast e-books en luisterboeken vind je bij de online Bibliotheek ook hoorcolleges (bijvoorbeeld over speuren naar buitenaards leven?!), en kan je verschillende taalcursussen volgen. Volg bijvoorbeeld een cursus Italiaans en zing gepassioneerd mee met de Italianen op hun balkon.

De online Bibliotheek bevat ook luisterboeken voor niet-leden. Uitgebreid met nieuwe luisterboeken vanwege de huidige situatie.

  Lees hier meer    
 
 
 
 
De Jeugdbibliotheek
 
 

Dan heb je ineens je kind(eren) thuis van school. Niet voor een dagje, maar voor minstens een aantal weken. Hoe ga je de kinderen thuis bezighouden? In de digitale Jeugdbibliotheek vind je informatie, boeken, activiteiten en meer op één plek. Om het extra overzichtelijke te maken is alles verdeeld per leeftijdsgroep, van 0 t/m 18. Dit maakt leuke én passende bezigheden vinden nog makkelijker. Alles wat je wilt onder één ‘paraplu’.

 
  Naar de Jeugdbibliotheek    
 
 
 
Facebook tips
 
 
Facebook tips
Dagelijks delen wij een fantastische tip op Facebook om de tijd goed door te komen. Dus vergeet niet onze Facebookpagina te volgen!
  Volg ons op Facebook    
 
 
 
 

Wij wensen je een goede gezondheid en veel lees-, leer- en luisterplezier!

 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941