Vakantieactiviteiten, nieuw aanbod en meer
 
Bekijk de online versie
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart  

 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
Ga je mee op vakantie?
 
Deze zomervakantie ziet er voor veel mensen anders uit dan voorheen. Maar geen zorgen: ook deze zomer biedt de Bibliotheek vertrouwde en nieuwe activiteiten. Bekijk hieronder de vakantieactiviteiten waar wij reisleider van zijn.
 
 
VakantieBieb
 
 
VakantieBieb

De VakantieBieb is open!
Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb heb je toegang tot de mooiste e-books en luisterboeken. Voor jong en oud, leden en niet-leden. De app is open voor iedereen tot 1 september. Nu beschikbaar in de App Store en binnenkort in Google Play.

  Download de VakantieBieb    
 
 
 
 
Vakantielezen
 
 
Vakantielezen

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met de thuiseditie van Vakantielezen beleven jij en je kinderen samen de leukste avonturen. Verzamel alle stickers op de landkaart en op het einde van de reis leuke prijzen!


Vanuit de achtertuin op schattenjacht in 6 verschillende landen… Dat kan met Vakantielezen: een website met zomerse opdrachten en spelletjes voor het hele gezin.

  Ga je mee op reis?    
 
 
 
 
Stap voor stap bieden we meer
 
We gaan weer richting een volledige dienstverlening. Daarbij breiden we ons aanbod ook uit met nieuwe mogelijkheden. Wat is er deze maand nieuw en weer als vanouds? Je leest het hieronder.
 
 
Uitbreiding dienstverlening
 
 
Uitbreiding dienstverlening
Stap voor stap komen we dichterbij een volledige dienstverlening. De stappen die we deze week zetten? Weer een fysiek digitaal spreekuur in de Bibliotheek Woerden en de computers zijn beschikbaar op afspraak!

Bij het digitaal spreekuur kun je terecht met vragen over e-books, MijnMenu, werking Bibliotheek apps. Maar absoluut ook: vragen over je smartphone en tablet. Het is belangrijk dat je een eigen apparaat meeneemt. Je bent elke woensdag (op afspraak) welkom van 10:00 – 12:00 uur
  Digitaal spreekuur    
 
 
 
 
Meer voor jou
 
 
Meer voor jou
Als lid van de Bibliotheek kun je het komende half jaar op nog meer online plekken komen dan voorheen. 

Onze collectie digitale bronnen is namelijk voor het komende half jaar uitgebreid met extra databanken: een databank met digitale tijdschriften; krantenarchieven van o.a. de Financial Times; Nederlandstalige medische vakbladen; Engelstalige databanken met periodieken en kranten, poëzie en literatuur (klassiekers als Yeats en Goethe).
  Hoe werkt het?    
 
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941