Bibliotheek Het Groene Hart
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Bibliotheek   |   Nieuws   |   Agenda   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
 
 

Zaken met de overheid moeten we steeds vaker zelf regelen via internet. Zoals het aanvragen van zorgtoeslag, rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente.

Veel mensen vinden het fijn als iemand daarbij helpt. Dat kan in de Bibliotheek, op het spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid. U kunt gewoon binnen lopen, u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. 

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
 
S
 
 

Heeft u vragen over het lenen van e-books of het online reserveren van een boek? Heeft u problemen met uw e-mail of een foutmelding op de computer die u niet begrijpt? Of wilt u meer weten over Whatsapp? Kom dan naar het digitaal spreekuur.

U kunt gewoon binnenlopen. Wilt u er zeker van zijn dat u geholpen wordt, dan kunt u zich ook aanmelden.

 
Hier vindt u alle spreekuren op een rij   S
 
 
S
 
 

In de Bibliotheek Woerden is er weer een voorleesuurtje. Vaste voorlezer Pim vertelt elke maand een mooi verhaal voor alle peuters. 

Het eerstvolgende voorleesuurtje is op 10 juni. Pim begint om 10.30 uur. 
Je bent van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnen lopen. 

 
In de agenda vind je alle voorleesuurtjes   S
 
S
 
 

Opnieuw hebben we een bewogen jaar achter de rug. Wil je weten wat wij het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt? Lees het nu in ons jaarverslag dat je via de website kunt bekijken.

 
Bekijk hier het jaarverslag   S
 
S
 
 

Met het thema ‘Woerden, wordt vervolgd!’ heeft KUNSTaandenRIJN een project uitgevoerd voor Woerden 650 jaar stad. Twaalf koppels van schrijvers en tekenaars maakten een geïllustreerd verhaal. Het resultaat bestaat uit prachtig geïllustreerde verhalen. De tekeningen zijn in de Bibliotheek Woerden te zien van 31 mei t/m 9 juli.

Op woensdagavond 1 juni is er een voorleesavond in de Bibliotheek, waarop ook de tekenaars een toelichting geven. De voorleesavond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
 
 
 
Boekentip van Karlijn
 
 
 
Karlijn is onze biebjuf. Ze geeft leuke boekentips. Vandaag tipt ze 'Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger'. 

Over hoe je een heel goeie ontdekkingsreiziger kunt worden. 

 
 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S