En kans op een e-reader!
 
Bekijk de online versie
 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
Spetterende spruiten
 
 
Spetterende spruiten

Boekstart biedt deze zomer meer dan een koffertje gevuld met leesplezier voor de kleine spruit in jouw leven. Namelijk de kans om een e-reader te winnen. 

Maak deze zomer een ‘spetterende’ foto van je kindje met een van de deelnemende boekjes en stuur die op naar Boekstart. Met jouw foto inspireer je ook anderen om spetterend te lezen met hun spruit. Win – win! 

  Boekje kiezen en meedoen    
 
 
 
 
 
Voor de jeugd
 

Speciaal voor de tiener (12 – 18 jaar) in jouw leven is er Taalbaas. Te gekke captions onder instagramposts, een orginele rap, knallende of juist romantische Hollywoodfilms schrijven: ze leren het bij Taalbaas. Speciaal ontwikkeld om te laten zien dat taal meer is dan de Nederlandse lessen op school. Het leukste? Het is helemaal gratis en voor niks! Een kleine greep uit de gratis workshops:

  • Schrijven voor een Hollywoodfilm
  • Je eigen playlist
  • Insta – Dichten als een baas!
 
  Bekijk alle workshops hier    
 
 
 
Trainingen voor jou
 
Een nieuwe taal leren? Mooie foto's maken met je mobiele telefoon? Spreekwoorden creatiever gebruiken? Het kan allemaal met de gratis trainingen die wij tot het einde van 2020 aanbieden. De trainingen richten zich op fysieke gezondheid, mentale gezondheid en op vrije tijd activiteiten. Toegankelijk voor leden en niet-leden!

Daarnaast kun je zelf de vorm van de training kiezen. Wil op je gemak lezen, kies dan voor e-learning. Kijk je het liefst mee, kies dan voor een webinar. Luister je graag onderweg, kies dan voor een podcast. Voor ieder wat wils.
 
  Gratis toegang tot trainingen    
 
 
 
 
NIEUWSFLITS: Biebkraam is terug
 
Om jullie letterlijk tegemoet te komen gaan wij de markt op! We verwelkomen vanaf woensdag 12 augustus iedereen uit de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort bij onze BiebKraam.

De Biebkraam is er voor iedereen die vragen wil stellen, meer te weten wil komen over hulp bij rekenen, taal of digitaal of zich wil aanmelden voor een cursus. De Biebkraam vind je op woensdagen van 10:00 - 12:00 vlakbij de Bibliotheek Woerden. 
 
  Meer informatie over de Biebkraam    
 
 
 
GEZOCHT: handen om te helpen
 
 
GEZOCHT: handen om te helpen
Vind je het leuk om ervaring op te doen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Dan verwelkomen we je graag als vrijwilliger in de Biliotheek Oudewater! Zegveld en Harmelen volgen nog.

Bonus: een gratis bibliotheek abonnement
  Meer informatie    
 
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941