Agenda   |   Nieuws   |   Vacatures   |   Inloggen
 
Boeken reserveren nu mogelijk in Montfoort en Linschoten
 

Vanaf 2 november kunnen inwoners van Montfoort en Linschoten boeken en andere materialen direct uit onze catalogus lenen en vanaf 6 november kunnen de materialen opgehaald worden in Montfoort of Linschoten! Jouw boeken of andere materialen kun je na het reserveringsbericht de eerstvolgende openingsdag ophalen bij Huis van Ervaring Montfoort of Linschoten. Let op: reserveren kan vanaf 2 november, boeken ophalen kan vanaf 6 november.

Dit betekent dat het lenen van de boeken en andere materialen die jij wilt een stuk makkelijker wordt. 

Meer informatie en boeken reserveren   S
S
 
Solliciteren in een andere branche
In verschillende sectoren verandert het werk ingrijpend. Dan is de overstap naar een ander deel van de arbeidsmarkt mogelijk een logische stap. Wanneer je reageert op andere vacatures dan je gewend bent is de kans groot dat je werkervaring niet past bij wat er wordt gevraagd. Hoe zorg je er dan toch voor dat je kans maakt op die baan? Je komt er donderdag 5 november achter tijdens onze nieuwe online Walk & Talk.

Nieuw: bij deze Walk & Talk kun je je CV opsturen voor tips!

Lees meer en inschrijven  
 
S
November staat in het teken van Nederland Leest. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom lezen we in november met z’n allen één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Je kunt jouw exemplaar vanaf 1 november ophalen in de Bibliotheek als je lid bent. Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Nederland Leest draait dit jaar om: kleine geschiedenis, grote verhalen. Het boek cadeau Het zwijgen van Maria Zachea sluit hier uitstekend bij aan.
Het zwijgen van Maria Zachea
 
De oude moeder heeft een hersenbloeding gehad en hult zich sindsdien in een mysterieus stilzwijgen. Ze wordt verzorgd door haar twaalf kinderen. Wat weten die kinderen van hun moeder?

Kun je niet genoeg krijgen van kleine geschiedenis, grote verhalen? Bekijk dan onze speciale selectie boeken bij de thematafel in de Bibliotheek.
Meer informatie   S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S