NIEUW: cursussen voor jou
 

Het afgelopen jaar zijn velen een nieuwe hobby begonnen. Wil jij hier ook aan meedoen en ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Maak dan ook gebruik van ons populaire cursusaanbod, sinds deze maand verder uitgebreid. Van leren programmeren, tot fotografie, tot ontwerpen. We geven je in totaal 160 online cursussen, gratis voor alle leden!

Weet je niet aan welke cursus je wilt beginnen? Geen probleem. We hebben de cursussen voor je verdeeld op thema en meer. Dan vind je makkelijk wat bij je past.

Kies je cursus   S
NIEUW: TijdschriftenBieb
 
Lezen kan op allerlei manieren. Boeken zijn hier maar 1 onderdeel van. Je kunt je uitleven op strips, tijdschriften en meer om je verveling tegen te gaan. Om tijdens de verlengde lockdown lezen te stimuleren en je vermaak voor thuis aan te bieden kun je bij ons nu ook online tijdschriften lezen!

Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine. Je leest het allemaal thuis op je telefoon of tablet in de TijdschriftenBieb.
Hoe werkt het?   S
 
S
Verhuisbericht: AfhaalBieb Linschoten
 
Huis van Ervaring in Linschoten gaat 1 maart verhuizen naar de Brede Vaart, een cultuurhuis in wording, in het hart van Linschoten. Een mooie plek onder de lentezon waar (wanneer het weer mogelijk is) cultuur en educatie samenkomen. Dit betekent dat je gereserveerde boeken van de AfhaalBieb vanaf 1 maart kan ophalen in de Brede Vaart.
 
AfhaalBieb Linschoten
Brede vaart
Laan van Rapijnen 36
3461 GH Linschoten
 
AfhaalBieb Linschoten
woensdagochtend
9.30 tot 12.30
 
 
 
De Boekenweek 2021 wordt in verband met corona verplaatst naar de zomer. Van 6 tot en met 14 maart is er dus geen Boekenweek, maar het wordt wel een week vol boeken!
Lees verder   S
 
 
S
Hoe gaat het met jouw goede voornemens?
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S