Harmelen, Kamerik en Zegveld gaan ook open
 
Bekijk de online versie
 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
 
Bibliotheek in Harmelen, Kamerik en Zegveld ook open
 

Groot feest! Vanaf volgende week zijn AL onze vestigingen open. Onze vestigingen in Woerden en Oudewater zijn al open, vanaf volgende week komen hier Harmelen, Kamerik en Zegveld bij (met aangepaste openingstijden). We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen, maar natuurlijk is niet alles meteen zoals het was. In bovenstaande video vertellen medewerkers van de Bibliotheek over de nieuwe maatregelen.

Reserveren uit de collectie van Het Groene Hart is per 1 juni weer mogelijk, provinciaal en landelijk is reserveren nog niet mogelijk. Daarnaast blijft de BerzorgBieb beschikbaar voor alle leden die huisgebonden zijn. We hopen je snel weer te zien!

 
  Nieuwe openingstijden, inleveren, reserveren en meer    
 
 
 
Bibliotheek in Montfoort en Linschoten
 
 
Bibliotheek in Montfoort en Linschoten
Op vrijdag 5 juni geven we het startsein voor het Huis van Ervaring. Dit is het begin van een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek voor alle inwoners van de gemeente Montfoort om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en een telefonische vraagbaak. Boeken bestellen is nu al mogelijk!

 

  Meer lezen?    
 
 
 
 
NIEUW: Walk&Talk online
 
 
NIEUW: Walk&Talk online

Vooral in deze onzekere tijden willen wij helpen waar het kan. Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek zijn helaas nog niet mogelijk. Daarom organiseren we op donderdag 4 juni, samen met De Levende Sollicitatiegids, van 13 – 14.30 uur een Walk&Talk Online.

De Walk&Talk staat in het teken van solliciteren in coronatijd. Debbie Heijne beantwoordt vragen zoals: wat is er anders, welke kansen kun je ontdekken en hoe ga je daarmee aan de slag?

Inschrijven kan met een mail naar Saskia Wulterkens, Saskia.Wulterkens@bibliotheekhgh.nl

 
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Meulmansweg 27 - 3441 AT Woerden | 0348 441941