Bekijk de online versie
 
 
Mijn Menu   |   Catalogus   |   Openingstijden   |   Nieuws
 
 
Kinderboekenweek en tijdreizen
 
 
Kinderboekenweek en tijdreizen
Dit jaar gaan we tijdens de Kinderboekenweek terug in de tijd. Woensdag 7 oktober kun je een magische tocht volgen langs prachtige historische plekken in Oudewater. 

Met je stempelkaart gaan jullie langs verschillende bestemmingen en leren jullie alles over heksen en toveren in De Heksenwaag, draaien jullie magische suikerspinnen bij Hocus Pocus, lossen puzzels op bij Stadsmuseum en The Read Shop, en nog veel meer!  

De tocht begint om 14:00 in de
Bibliotheek Oudewater. Meedoen? Opgeven kan met een mail naar 
saskia.wulterkens@bibliotheekhgh.nl

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen jullie ook thuis tijdreizen. Hoe?
  Lees hier meer    
 
 
 
 
Hoe kan ook jij helpen?
 
 
Het is bewezen: vrijwilligerswerk is een positieve verrijking van je leven. En dit is maar een van de redenen waarom er veel mensen, van alle leeftijden, vrijwilligerswerk doen. Sinds het begin van de Bibliotheek werken wij al met vrijwilligers. Zij vervullen dan ook een cruciale rol voor mensen.

Vrijwilligers helpen bij ons niet alleen met het uitlenen van boeken. Ze ondersteunen en begeleiden ook volwassenen en kinderen met taal, reken en digitale vragen. 

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan de ontwikkeling van zijn of haar medemens. Met dingen die voor jou vanzelfsprekend zijn kun je een enorme impact hebben op iemands leven. Je leert een kindje hoeveel plezier lezen kan brengen, je leert iemand digitaal contact te onderhouden met vrienden of je ondersteunt iemand met solliciteren. Er is voor ieder wat wils. Jouw mogelijkheden bespreken? Bekijk onze vacatures of bel naar 0348 441 941
 
  Meer informatie en vacatures    
 
 
 
Workshop videobellen
 
 
Workshop videobellen
7 oktober Woerden
De afgelopen maanden wordt er steeds vaker aangegeven dat contact houden met naasten moeilijk is. Daarom besteden we extra aandacht aan ontmoeten en verbinden. Deze keer kun je meedoen met onze workshops videobellen, 7 oktober in Woerden. 

De workshops zijn voor iedereen die een tablet, mobiele telefoon of laptop gebruikt en de fijne kneepjes van videobellen wil leren. 
  Tijden en meer informatie    
 
 
 
 
  Fb   Insta   Insta  
 
 
Bibliotheek Het Groene Hart
Vragen? Bel 0348 - 418 354