S
De Bibliotheek is tot en met 9 februari niet open voor bezoekers. De AfhaalBieb in Woerden, Oudewater en Harmelen blijft wel open!

Vanaf nu is de AfhaalBieb in Woerden ook geopend op zaterdag van 10:00 tot 13:00. Dat maakt het reserveren en ophalen van je boeken net wat makkelijker. We hopen je snel te zien.

Over de praktische zaken van de verlengende lockdown hoef je je geen zorgen te maken: Alle boeken en andere materialen die je op 14 januari in huis hebt met een inleverdatum van 29 januari t/m 9 februari wordt door ons automatisch verlengd tot 22 februari. De inleverbrievenbussen in Woerden en Oudewater blijven open.
Meer informatie   S
S
S

De afgelopen weken werd er veel aandacht besteed aan de scholen die gesloten zijn en de grote impact hiervan op de ontwikkeling van kinderen in Nederland. Van 20 januari t/m 13 februari belichten we het van een andere en positieve kant met de Voorleesdagen. Deze dagen staan namelijk in het teken van voorlezen, de voordelen hiervan en, het belangrijkste, hoe je het thuis met plezier kunt doen.

We hebben een pagina vol plezier, voorleesvideo’s en een kleurplaat. Ook vind je hieronder de Prentenboek top 10 en voorleestips.

Pagina vol plezier   S
Prentenboek top 10
 
Coco kan het! is hét prenteboek van het jaar! Meer inspiratie? Bekijk dan de volledige top 10 prentenboeken...
Top 10   S
Voorleestips
 

9 tips om voorlezen beter, makkelijker en leuker te maken voor jezelf en je kinderen! Ook tips over hoe je het beste een boek kan kiezen.

Voorleestips   S
S

Elke maand vind je aan het einde van onze nieuwsbrief een komische cartoon door Toin Maas. Deze zijn speciaal voor de Bibliotheek en zullen vaak herkenbaar zijn voor de frequente Bibliotheekbezoeker. Tot volgende maand!

 
Door Toin Maas
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S