Bibliotheek Het Groene Hart
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Bibliotheek   |   Nieuws   |   Agenda   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
 
 

Vind je het leuk om voor te lezen aan kinderen? Of ken je misschien iemand die het leuk vindt?
Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar die moeite hebben met taal organiseert de Bibliotheek Taalvisite. Je gaat 15 weken lang, één uur per week bij een gezin op visite. Naast voorlezen doe je ook taalspelletjes en praat je met het kind en de ouders. 

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
 
S
 
 

Persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, talen, fotografie, digitale vaardigheden, social media... Het zijn maar een paar van de meer dan 150 online cursussen die de Bibliotheek biedt. 

Wil jij je blijven ontwikkelen? Volg een online cursus. Helemaal gratis voor jou als lid van de Bibliotheek.

 
Kijk hier welke cursus bij jou past   S
 
 
S
 
 

Robot-grasmaaiers, zelfrijdende auto's, robots in de zorg en de chatbot van de klantenservice: allemaal maken ze gebruik van kunstmatige intelligentie. Hoe werkt dit en hoe ingrijpend is deze technologie? De Nationale AI-cursus legt het uit, op een begrijpelijke manier.

 
Meer weten? Doe de gratis cursus   S
 
S
 
 
 
 
Boekentip van Karlijn
 
 
 
Karlijn is onze biebjuf. Ze geeft leuke boekentips. Vandaag tipt ze 'Waar is mijn noedelsoep'. Een voorleesboek over wat kinderen zoals eten tussen de middag op school.
 
 
S

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega's die zich gaan inzetten op het gebied van scholen, kinderdagverblijven, kinderen en ouders.

 
 
Je bent werkzaam op voorschoolse instellingen en scholen en werkt samen met lokale instellingen. Je bent bruisend aanspreekpunt, inhoudelijk inspirator en spin in het web voor ouders, Kinderdagverblijven en scholen.
 
Meer informatie   S
 

Je ondersteunt de lees- mediaconsulenten bij de dagelijkse gang van zaken, coördineert de werkzaamheden van het team en denkt mee over de doorontwikkeling van het aanbod van de Bibliotheek.

 
Meer informatie   S
 
S

De openingstijden van de Bibliotheek Kamerik zijn verruimd. De Bibliotheek is nu ook op donderdagmiddag geopend.

De openingstijden zijn maandag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Je kunt dan zelfstandig gebruik maken van de bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, gebruik maken van internet en tijdschrift of krant lezen. 

Wil je je inschrijven, heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het zoeken van boeken. Dan ben je welkom tijdens de speciale service-uren: maandag en woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S