Sinterklaas in de bieb
 
De feestmaand december is een goed moment om stil te staan bij waar wij dankbaar voor zijn. Wij zijn elk jaar dankbaar voor onze vrijwilligers. Vrijwilligers die helpen met taal, rekenen en digitale vragen. Vrijwilligers die iedereen verwelkomen en ondersteunen tijdens de openingstijden. In het kort: vrijwilligers die een positieve impact hebben op je dag. Daarom is het 7 december de Dag van de Vrijwilliger en ontvangen onze vrijwilligers een presentje.

Wat doen onze vrijwilligers precies en hoe helpen zij mensen? Lees hun persoonlijke verhalen hier.
Wat doen vrijwilligers?   S
 
S
Sinterklaas in de Bibliotheek!
Wat een vreemd jaar is het… wie had gedacht dat het zo lastig zou worden om van Spanje naar Nederland te reizen?! Sinterklaas heeft daarom de hulp van Peter ingeroepen. Peter ging voor Sinterklaas heel Woerden door op zoek naar alles wat Sinterklaas nodig heeft. Peter kwam daarom ook langs bij de Bibliotheek!
Bekijk de zoektocht van Sinterklaas   S
Afwachtende oogjes, luisterende oortjes en snel bewegende voetjes. Het geduld van veel kinderen wordt, vlak voor Sinterklaas, steeds minder. Is het al 5 december? Is Sinterklaas al geweest?! Om de laatste dagen tot Sinterklaas te overbruggen hebben wij een speciale Sinterklaas pagina, gevuld met boeken, e-books en luisterboeken. Alles wat je nodig hebt om ongeduld te bestrijden.
Speciaal voor Sinterklaas   S
Zaterdag 5 december gaat de Bibliotheek in Woerden om 16:00 dicht.
 
 
 

Tijdens de feestdagen moet je ook jezelf trakteren. Een ontspannen spa dag, lekker (thuisbezorgd) eten of een bibliotheekabonnement. Onbeperkt ontspannen, leren en lachen. Ons cadeau aan jou is daarom een bijzondere kortingsactie van 5 december tot en met 24 december: €10 euro korting op ons standaard en plus abonnement! Dus wees erop tijd bij.

Je kunt het kortingsabonnement alleen verkrijgen aan de balie in de Bibliotheek, niet online.

 
S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S