Bibliotheek Het Groene Hart
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Bibliotheek   |   Nieuws   |   Agenda   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
S
 
 

Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig!
Op 26 januari starten de Nationale Voorleesdagen, de campagne speciaal voor de allerkleinsten die nog niet zelf kunnen lezen. Tien dagen waarin het voorlezen centraal staat. Want samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen, verhaaltjes voorlezen en geluidjes maken is niet alleen heel gezellig, maar ook heel leerzaam voor kinderen. We inspireren je graag met tips en ideeën om het voorlezen nog leuker te maken.

 
Laat je inspireren   S
 
 
S
 
 

Grootouders spelen meestal een belangrijk rol in het leven van hun kleinkinderen. En opa’s en oma’s hebben de mooie eretaak om hun liefde voor lezen aan hun kleinkinderen mee te geven! Maar hoe lees je nou voor in een corona-tijd waarin het soms lastig is om je kleinkinderen te zien?
Op de website staan handige tips en leuke filmpjes.

 
Kijk hier voor meer informatie   S
 
S
 
 

Is je zoon of dochter al lid van de Bibliotheek? Als je kind lid wordt tijdens de Nationale Voorleesdagen, tussen 26 januari en 5 februari, krijgt het een vingerpopje cadeau.
Je kind is gratis lid van de Bibliotheek.

Ook voor jou als ouder hebben we leuke boeken en tijdschriften. Over opvoeden, kookboeken met kinderrecepten of knutselboeken om samen gezellig te knutselen. Je kunt je direct inschrijven. 

 
Schrijf je hier in   S
 
S
S
 
 

Heb je vragen over je e-mail? Wil je weten hoe je moet videobellen? Wil je leren hoe je kunt whatsappen? Of heb je andere vragen over je laptop, tablet of smartphone?
Bel dan met Onno Schmitz, onze consulent voor digitale zaken. Hij zit iedere donderdag tussen 13.00 en 17.00 uur voor je klaar. Bel naar: 06 – 18 55 34 78.

 
 
 
S
S
 
De Bibliotheek helpt
Heb je een brief gekregen over de boosterprik tegen corona? Heb je vragen over de brief of heb je hulp nodig om een afspraak te maken? Of wil je hulp bij het aanmaken van een nieuwe QR-code?
De Bibliotheek helpt. Kom naar het spreekuur: 
- Woerden: donderdag 10:00 - 12:00 uur
- Montfoort: maandag 13.30 - 16.30 uur
- Linschoten: woensdag 09.30 - 12.30 uur
 
Of kijk hier voor meer informatie   S
 
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   yt   insta
 
S